Bp-montenegro
Apartmani Obala Meljine
Dsc02904 Ap_obala2 Ap_obala3 Ap_obala4 Ap_obala Ap_obala1 Ap_obala6 Ap_obala7 Ap_obala8 Ap_obala5

Lokacija: Meljine
Cijena: Po dogovoru

Kontaktirajte apartman

Meljine je prvo primorsko mjesto na koje nailazite ako dolazite iz pravca Trebinja-Republika Srpska. Naši apartmani se nalaze na samoj obali mora u centru Meljina na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Uz samu obalu od Meljina do Herceg-Novog i Igala proteže se prelijepo šetalište.Za pola sata iz Meljina šetajući stižete do gradske luke u Herceg-Novom i nastavljate dalje sve do Igala i Konfina-granice sa Hrvatskom. Cjelim putem ređaju se prelijepi pogledi na zaliv i gradsku rivijeru. Plaže u Meljinama su pješčane i spadaju u najljepše u Boki Kotorskoj.Glavna pješčana plaža nalazi se samo 20m od naših apartmana. U neposrednoj blizini mjesta nalazi se čuveni manastir Savina-spomenik prve kategorije okružen prelijepom Savinskom dubravom sa pješačkom stazom.

Mjesto je izuzetno dobro snabdjeveno sa većim brojem samoposluga, restorana i kafića sa odličnom raznovrsnom ponudom, sa mogućnošću pansionske ishrane. U neposrednoj blizini se nalazi dječje igralište za najmlađe, igraona, pošta, bolnica, košarkaški i boćarski tereni, odlično je organizovan lokalni i međugradski saobraćaj. 

Svi apartmani imaju zaseban ulaz,klimatizovani su,imaju minikuhinju,kupatilo, TV i Wireless Internet. Gostima se nudi i druženje na zajedničkoj terasi sa mogućnošću korišćenja roštilja.Posebno povoljne cjene za dolazak u maju, junu i septembru (kada nema velikih vrućina, gužvi i buke). Obezbjeđeno je stalno vodosnabdjevanje.
Vršimo usluge prijave boravka, transfere, rent-a-car, organizujemo ekskurzije , vožnje barkom po želji i ribolovne ture.
Želimo vam prijatan odmor!

Ukoliko želite da rezervišete smještaj, pošaljite nam upit.Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top