Bp-montenegro
Apartmani Vuković
Ap_vukovic_3 Ap_vukovic_4 Ap_vukovic Vukovic Vukovic1 Ap_vukovic2 Ap_vukovic1

Lokacija: Petrovac
Cijena: 30€ -70€

Kontaktirajte apartman

Novorenovirani apartmani Vuković, opremljenim svim potrebnim udobnostima, centralnom lokacijom, i toplim dočekom gostiju, predstavljaju savršenu destinaciju za vaš odmor.

Apartmani se nalaze u mirnom okruženju, samo 5 minuta hoda od dvije Petrovačke plaže. Kuća je okružena prelijepom baštom i terasama, kao i velikim prostorom za roštilj sa klupama gdje gosti mogu da se okupljaju.
Za goste je obezbjeđen i bežični internet.

U ponudi je sledeći smještaj:
Dvosoban studio apartman, sa francuskim krevetom, potpuno opremljenom kuhinjom, posebnim kupatilom, kablovskom TV, klimom, i velikim odvojenim balkonom.

Dva veća studio apartmana (do pet osoba) sa francuskim krevetom, običnim krevetom i kaučem na rasklapanje gdje mogu još dvoje da se smjeste. Ovaj studio apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju, posebno kupatilo, kablovsku TV, klimu, i veliki poseban balkon sa predivnim pogledom na more.

Dva apartmana (do pet osoba), svaki sa dve odvojene spavaće sobe: Jedna soba ima francuski krevet i običan krevet, dok druga ima široki kauč na rasklapanje koji može da smjesti dve osobe. Kuhinja i trpezarija se nalaze u odvojenoj prostoriji, i opremljeni su svim uređajima. Imaju posebno kupatilo, kablovsku TV, klimu i veliki balkon.Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top