Bp-montenegro
Eko Katun Grebaje
Grebaja Grebaja_2 Grebaja_4 Grebaja_1 Grebaja_3

Etno selo: Eko Katun Grebaje

Kontaktirajte etno selo

Eko katun Grebaje - Vaša oaza mira i opuštanja
 
Na 7 km od Gusinja prostire se dolina Grebaja. Dolina koja je svojom ljepotom očarala mnoge. Samom svojom raznolikosti jedna je od najlepših na sjeveru Crne Gore. Ona je samo jos jedan izdanak prirodnih ljepota Plava i Gusinja.

Na tom divnom pejzažu punog raznog koloriteta gdje su flora i fauna tako raznovrsna pruža se dolina Grebaja poznata sada već u svijetu zahvaljujući ljudima koji su je posjetili. A na tom divnom prostoru nalazi se još lepše mjesto za vaš odmor - Eko Katun Grebaje. Mjesto koje će od vas izmamiti uzdahe i zadovoljstvo, jer osećaj biti tik u prirodi a imati sav luksuz uz sebe je jedinstven.
 
U sklopu ovog kompleksa nalaze se restoran i eko kuće za prenoćište za vaš boravak. Vlasnik kompleksa, istinski zaljubljenik u svoj kraj htio je napraviti nešto što će ovaj kraj i okolinu promovisati u pravi turistički potencijal...I u tome uspio. Otvaranjem eko katuna Grebaje omogućio je istinskim zaljubljenicima u prirodu i planinarenje da budu u samom centru dešavanja, a da imaju sve luksuzne potrebštine ovog doba.
 
Prije svega treba napomenuti eko restoran sa domaćom i nacionalnom kuhinjom, koji u svojoj ponudi imaju neka od tradicionalnih jela u Plavsko Gusinjskoj dolini (kukuruza, kačamak i dr.). Za ljubitelje planinarenja ovaj katun je idealna polazna tačka za osvajanje mnogobrojnih vrhova Prokletijskih vijenaca, kao i mjesto na kojem se najbolje odmoriti poslije takvih iscrpnih poduhvata.
 
Tel.   +382 69 044 572;
         +382 68 044 572;
         +382 51 256 514;
         +382 51 256 493
 
 


Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top