Bp-montenegro
Izlazak
Izlazak

Etno selo: Izlazak

Kontaktirajte etno selo

Etno selo "Izlazak" se nalazi u jednom od najljepših i najinteresantnijih sela - u selu Rudinice koje je smješteno u centralnom dijelu Pive. Udaljeno je 13 km od Plužina i 44 km od Nikšića.

Sa magistralnog puta, do sela vode tri asfaltna puta, od kojih je najkraći 2km, a najduži 4km. Rudinice se prostiru oko 5km duž obale Pivskog jezera.

Etno selo je dobilo ime po mjestu na kome se nalazi. To mjesto su tako nazvali ljudi iz sela Pivske planine, koji su silaskom na nekadašnju bisernicu rijeku Pivu, prelazili preko žičanog mosta, a često i pregazili ovu sad samo u uspomenama živu rijeku. Nju sada krije vještačko ali ipak lijepo i prirodno Pivsko jezero. Prirodno, jer je na ovim prostorima, priroda uspjela da "pobijedi" savremenog čovjeka i zadrži svu svoju ljepotu.

Područje Etno sela je izuzetna turistička destinacija za sve zaljubljenike u planinarstvo, lov, ribolov, rafting, kanjoning ....

Etno selo "Izlazak" je oaza mira i tišine, topline, slobode, čistog vazduha, ljepote. Na prostoru etno sela, na samoj ivici kanjona, nalaze se skladno raspoređene i luksuzno opremljene kolibe (stara kamena koliba, apartman sa kupatilom, tri četvorokrevetne drvene kolibe sa kupatilima, pet dvokrevetnih brvnara). U sklopu etno sela posluje restoran "Koliba Izlazak", koji je postavljen baš na onom mjestu gdje sunce prvo dodirne zemlju. U sklopu restorana su i tri kaskadno raspoređene terase, sa kojih se pruža pogled na modro-plavu, mirnu vodu Pivskog jezera. I baš tu na Izlasku čovjek ima osječaj da se nalazi i na nebu i na zemlji.
 
Dio etno sela je uređen za one koji treba da upoznaju život - igraonica (mini park), gdje su mališanima na raspolaganju jednostavne igračke. U blizini koliba nalaze se tereni za mali fudbal i odbojku.

 

Tel:   +382 (0) 69 476 277
         +382 (0) 67 264 242
         +382 (0) 69 401 878
         +382 (0) 69 635 412

Web: www.etno-selo-izlazak.me

e-mail: nvnvg@t-com.meKomentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top