Bp-montenegro
Montenegro
Montenegro

Etno selo: Montenegro

Kontaktirajte etno selo

Pojam Etno sela predstavlja turističko naselje u kojem su sačuvane etnološke i etnografske vrijednosti, u duhu tradicije oblasti kojoj pripada. Etno selo “Montenegro” je prvo Etno selo u Crnoj Gori, smješteno na tridesetom kilometru puta Nikšić – Plužine, u selu Brezna.

Etno selo “Montenegro” svojim gostima nudi jedinstven doživljaj netaknute prirode. Nalazi se u blizini kanjona Komarnice. Ovdje se ljubiteljima prirode nude raznovrsni sadržaji, 80 km staza za šetnju, pješačenja, planinarenje, biciklizam, rafting Tarom, vožnja Pivskim jezerom, džip safari, tradicionalna crnogorska hrana i piče, jedinstveni suveniri kao što su: „pomamljenice“, „smiruše“, pivagre“, vazduh sa mirisom pršute, sapun za čisti obraz, koji se mogu nači u prodavnici „Ludog kamena“.

Ovo mjesto je nešto drugačije za Vas, mjesto gdje nema stresa, nervoze, briga i nevolja.

Etno selo raspolaže sa interesantno opremljenim bungalovima za smještaj, nacionalnim restoranom Komarnica, a tu su i pivski podrum, sa zanimljivom pričom o nastanku piva, etno i koliba za nostalgičare, ljetnjikovac, a najmlađi imaju svoje igralište, životinje i radionicu bajki. Sve dobre ideje vlasnici rado prihvataju, a uslov je da one budu originalne i nesvakidašnje. Neke od tih ideja su več realizovane: biranje naj zeta i snahe, najzaljubljenijeg para, ili takmičenja u ljenčarenju.

Blizina pošte: 25 km
Apoteke: 25 km
Autobuske stanice: 25 km
Željezni?ke stanice: 82 km
Aerodroma: 92 km

 

Tel:   +382 67 209 049
          +382 67 209 052

Web: www.etno-selo.me

e-mail: etnoselo@t-com.meKomentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top