Bp-montenegro
Nevidio
Nevidio Nevidio1

Etno selo: Nevidio

Kontaktirajte etno selo

Jedno od najljepših sela u Crnoj Gori, Pošćenje, skriva predivno etno selo “Nevidio”. Etno selo „Nevidio“ je udaljeno tridesetak metara od magistralnog puta Risan-Žabljak, stvoreno je za ljubitelje prirodnih ljepota i adrenalina.

Za zaljubjenike u prirodu i zavisnike od adrenalina, ovo je savršeno mjesto za odmor. Četiri biciklističke staze od 4,5 do 22 kilometra, 7 planinarskih staza koje obuhvataju ture od dva do 12 sati, kanjoni Grabovice, Pridvorice, Komarnice i Nevidio, posljednji osvojeni u Evropi samo su neki od sadržaja koji očekuju posjetioce u ovom etno selu. Takođe treba istači i 29 isklinčanih stijena za sportsko penjanje.

U ponudi se nalazi 9 dvospratnih bungalova, sa terasom, sobom, kupatilom, dnevnim boravkom i kuhinjom. Četiri bungalova su veličine 60 m² sa dvije dvokrevetne spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom a pet bungalova su veličine 34 m² sa dvije spavaće dvokrevetne sobe,mini kuhinjom i kupatilom.

Etno selo „Nevidio“ je sagrađeno u ambijentalnom stilu, sastavljeno iz nekoliko kaskadnih nivoa. Na najvisočijem nivou smješteno je devet bunglaova, izgrađenih od najkvalitetnijih materijala, opremljenih sa dnevnim boravkom, kuhinjom, sobama i kupatilom. Na srednjem nivou nalazi se restoran Savradak koji nudi sva nacionalna jela.

Za ljubitelje ribolova, u rijekama ima pastrmke potočare, dok su u jezerima zastupljeni šaran i som. Ovaj kraj je veoma primamljiv i lovcima jer je bogat jarebicama kamenjarkama a od divljači su zatupljeni medvjed, vuk, divokoza i divlja svinja. Lasice su postale gotovo domaće životinje koje često možete vidjeti i u restoranu, u potrazi za nekim zalogajem.

Položaj: selo Pošćenje


Tel:   +382 (0) 69 735 103
         +382 (0) 67 271 886
         +382 (0) 69 462 086

Web: www.etnoselo-nevidio.com

e-mail: vesna.scepanovic@ja-system.com
 Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top