Bp-montenegro
Centar Carine
Podgorica_restoran_carine_mosquito.me Carine_centar_gal_2 Carine_centar_gal_3

Lokacija: Podgorica
Tip: Restoran

Kontaktirajte lokal

Centar Carine, je otvoren 15.septembra 2005.godine. Objekat se prostire na 2.000 m2 i lociran je u strogom centru Podgorice. Moguće mu je pristupiti kako iz Ulice Slobode, tako i iz Hercogovačke ulice i sa Trga Republike.

Raspolaže najrazličitijim ugostiteljskim sadržajima. Kafeterija, picerija i špageterija se nalaze u prizemlju, dok se ekskluzivni restoran i kafeterija sa pogledom na Ulicu Slobode, nalaze na prvom spratu. Takođe, Lounge Bar Trendy, koji posluje u sklopu Centra, se nalazi na prizemlju.

Od momenta kada je otvoren, Centar Carine predstavlja sinonim za mjesto prilagođeno svim generacjiama. Raznovrsan meni, koji čine jela kako domaće tako i internacionalne kuhinje, ima sjajnu podršku u vidu kvalitetne ponude pića, sa akcentom na vina, proizvedena u svim regijama poznatim po proizvodnji ovog "božanskog pića". Takođe ističemo ponudu velikog broja kolača i drugih poslastica koji se svakodnevno proizvode u našoj "Slatkoj kuhinji".

Sve ovo, zajedno sa modernim dizajnom, urađenom po zamisli poznatog arhitekte Amira Vuka, učiniće Vaš boravak u Centru Carine izuzetno prijatnim.

 Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top