Bp-montenegro
Restaurant & Beach bar Paradiso
Paradiso1 Paradiso12 Paradiso123 Paradiso1234

Lokacija: Čanj-Utjeha
Tip: Kafe bar

Kontaktirajte lokal

Ugostiteljsko turistički kompleks Paradiso u tihoj, bajkovitoj uvali Utjeha, između Bara i Ulcinja, pruža potpun užitak cjelodnevnog boravka na moru svim generacijama. Plažni bar u obliku broda koji se usidrio na plaži međ’ baldahinima je dobrodošlica u kompleks gdje je i velelepni restoran. Tapasi zaliveni vinom, Pata Negra, Vegan & Raw food, kamut, organska i integralna pasta, focaccia, miris i ukus djevičanskog maslinovog ulja, svježeg bosiljka, salate od rukole i tartufa odvešće vas na gastro putovanje u evrposke gurmet i luxury predjele. Biftek u ruzmarinu, riba u soli, prepeličje gnijezdo…samo su neke preporuke - neka ostalo bude iznenađenje poput onog iz bakine kuhinje. Za osvježenje su tu Naked jucies, a za istinske hedoniste najbolja vina iz cijelog svijeta…

Plažni bar nudi dugačku listu koktela u kojima možete uživati na suncu samo kod nas a kada postane prevruće preporučujemo kupanje u kristalno čistoj vodi.

Vinski podrum sa stotinjak boca i preko 20 vrsta vina koje služimo kao i 4 vrste na čašu predstavlja svojevrsni hedonistički raj. Ako vinima dodate platu sira ili patta negru poželjećete da se vratite ponovo.

Takodje roditelji mogu da odahnu jer se malisani mogu zabaviti u igraonici predvidjenoj za uzrast od 1-7 ili teenage dijelu uz PS i razne druge igre.

 Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top