Bp-montenegro
Restoran Carine Moskovska
Carine_moskovska_gal_1 Carine_mosk1 Carine_mosk2 Carine_moskovska_gal_2

Lokacija: Podgorica
Tip: Restoran

Kontaktirajte lokal

Dana 27. oktobra 2009. godine kompanija Carine proširuje svoje ugostiteljske kapacitete otvaranjem objekta u dijelu grada preko Morače, u Moskovskoj ulici. Kapacitet objekta je 1.000 m2.
Ugostiteljski sadržaj je raznovrsan po ugledu na Centar Carine. Na prizemlju se nalaze moderno uređeni lounge bar, picerija i špageterija, dok se u suterenu nalazi nacionalni restoran. Za uređenje enterijera ovog restorana, koji oduzima dah po ulasku u isti, korišćeni su samo kamen, drvo, željezo i staklo.

Carine preko Morače predstavljaju pravo osvježenje za taj dio grada, koji već sada predstavlja poslovni centar Podgorice. U ovom našem objektu svako može pronaći ponešto za sebe, bilo da se radi o poslovnim ljudima, kojima je na pauzi za ručak potreban kvalitetan, bogat i uvijek topao obrok sa linije gotovih jela, ili se radi o porodičnim ljudima koji žele da uživaju u lijepom ambjentu, raznovrsnom meniju i kvalitetnoj ponudi vina. Ponuda restorana Carina preko Morače, u odnosu na restoran u Centru, bogatija je za jela tradicionalne crnogorske kuhinje kao što su kačamak, cicvara, sve vrste pečenja ispod sača, itd.
 Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top