Bp-montenegro
Restoran Knjaževa Bašta
01 02 04 2 4 5 10 Jelovnik01

Lokacija: Bar
Tip: Restoran

Kontaktirajte lokal

U srcu Bara, na obali mora, restoran Knjaževa Bašta već godinama pažljivo čuva knjaževski duh. Svojim autentičnim ambijentom, brižno odabranim specijalitetima i vrhunskim vinima u ovaj kraj donosi pravo osvježenje.

Knjaževa Bašta, to je doživljaj koji ćete pamtiti, emocija koju ćete željeti da osjetite ponovo i mir kojem ćete težiti.

I zaista, Knjaževa Bašta predstavlja pravo malo putovanje kroz istoriju. 

Uz sve to, najbolje se uklapa vino. U ponudi je širok izbor, bilo da ste ljubitelj crvenih, belih, pjenušavih, manje ili više suvih, uz čašu, dvije, i italijanske melodije, zaboravićete jednoličnu svakodnevicu, obaveze, probleme. Pored vina, tu su i druga pažljivo odabrana alkoholna i bezalkoholna pića.

U ponudi je i mogućnosti organizovanja različite vidove okupljanja: vjenčanje, krštenje, rođendan ili za poslovne sisteme team building, godišnjica i sl.

Restoran „Knjaževa bašta“ je ugostiteljski objekat koji ambijentalno dočarava dvorsku atmosferu, a u gastronomskoj ponudi preko  specijaliteta egzotičnih zemalja prezentuje kulinarsku kulturu koja je mnogima nepoznata. U ponudi su „knjaževi“  specijaliteti, mediteranska kuhinja, rižota, veliki izbor specifičnih predjela kako hladnih tako i toplih, nacionalni i riblji specijaliteti koji su obogaćeni velikim broje soseva od kojih dah zastaje.
Na ovakav meni na kraju dođe inzvaredan izbor raznih poslastica.

Dođite, opustite se i uživajte u Knjaževom ambijentu !!!

 Komentari


Dodaj komentar
Back to top