Bp-montenegro
Restoran Kole
Kole Kole1 Dsc02805 Dsc_2917 Dsc02333 Dsc02866 Dsc02329

Lokacija: Cetinje
Tip: Restoran

Kontaktirajte lokal

Smješten u širem centru Cetinja, udaljen svega nekoliko stotina metara od Dvorskog trga (na kom su smješteni svi značajniji kulturno istorijski spomenici prijestonice), restoran "Kole" plijeni svojim izgledom i vrhunskim enterijerom. Ako poslije obilaska mnoštva muzeja i manastira poželite naći miran kutak za odmor i predah, ljubazno osoblje će vam svojim trudom i zalaganjem uljepšati svaki trenutak proveden ovdje.
U predivnom ambijentu, uz zvuke mediteranske muzike, možete provesti nezaboravne trenutke, ušivajući u bogatoj ponudi jela i pića, koja ovaj restoran svrstavaju u sam vrh gastronomske ponude Cetinja.

Restoran "Kole" je izuzetno lijepog enterijera, pa već na prvi pogled stičete utisak da ste pronašli mjesto na kome ćete se uvijek rado vraćati i koje ćete punog srca preporučiti vašim prijateljima.

Uz nezaobilazne tradicionalne crnogorske specijalitete, kao što su: pršut, sir, kuvana i pečena jagnjetina, na svakodnevnom meniju su i raznorazni specijaliteti iz poznatih restorana evropskih metropola, koji svojim obimom i specifičnim ukusima prevazilaze i vaša najsmjelija očekivanja. Sa posebnom pažnjom preporučujemo Vam da obavezno probate jezerskog šarana, pripremljenog na vulkanskoj lavi uz garnir od dalmatinskog povrća. Ako se zaželite vrhunskog roštilja, naš predlog je "zaštitni znak" restorana - jelo "turnedo rosini", što su ustvari medaljoni od bifteka, upotpunjeni sa svježim šampinjonima i pomfritom od krompira iz sopstvene bašte. Tu su još i grčki ražnjići, medaljoni u sosu od pečurki i nezaobilazni njeguški ražnjići, specijalitet koji je našao svoje mjesto u gastronomskim preporukama skoro svih značajnijih turističkih i gastro-vodiča u regionu, čijeg ćete se specifičnog i izgleda i ukusa uvijek rado sjećati. Naše ljubazno osoblje će vam poslije degustacije nekog od navedenih ili preko stotinjak drugih specijaliteta u ponudi, najtoplije preporučiti da doživljaj upotpunite probajući dezerte pravljene svakodnevno u sopstvenoj kuhinji u kojoj se svakog dana sprema i domaći hljeb koji svojim izgledom i kvalitetom izaziva oduševljenje naših gostiju.

 Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top