Bp-montenegro
Restoran Taverna
Taverna_ct Taverna_2 Restoran_taverna3 Taverna_3

Lokacija: Cetinje
Tip: Restoran

Kontaktirajte lokal

Restoran Taverna, u centru Cetinja, nudi vam lijepe trenutke i raznovrsnu ponudu ukusne hrane iz domaće kuhinje.

Restoran Taverna, smješten u samom istorijskom jezgru Prijestonice Crne Gore, pruža jedinstven ugođaj svojim posjetiocima. Na mjestu gdje se danas nalazi restoran prvobitno je bila tipična crnogorska kuća. Sadašnji izgled Taverna je dobila 2014. godine i uspješno brani čast crnogorske tradicionalne kuhinje.

U specifičnom ambijentu od kamena i drveta, našle su svoje mjesto i stare slike koje pokazuju mladim gostima, koji posjećuju naš restoran, kako je nakada izgledala Crna Gora. Restoran Taverna može se pohvaliti unutrašnjim dijelom objekta koji odiše posebnom toplinom i pruža gostima divnu atmosferu za opuštanje i uživanje.

Široka ponuda nacionalnih jela, kao i mnogih drugih specijaliteta savremene kuhinje, čini našu ponudu jedinstvenom. U ovakvom ambijentu najbolje se uživa uz dobro vino, ali ako pogledate jelovnik, sigurno ćete pronaći nešto za svoj ukus.

Kao sjajan spoj tradicionalnog i savremenog, predivna stara kuća, obnovljena i opremljena po najsavremenijim ugostiteljskim standardima, zadržala je svoju vizuelnu autentičnost. Topla domaćinska atmosfera i ljubazno osoblje, uvešće vas u neki drugi svijet, u kome je sve podređeno uživanju u ukusima i mirisima, uz zvuke starogradske muzike.

 Komentari


Još uvijek ne postoje komentari za ovaj unos.

Dodaj komentar
Back to top